TIẾNG ANH LỚP 6 (SÁCH MỚI ) REVIEW 3

  -  

Hướng dẫn giải giờ đồng hồ Anh 6 đánh giá 3 (Unit 7-8-9). Đây là phần bài tập nằm trong bộ sách "Global success" được biên soạn theo chương trình thay đổi của cỗ giáo dục. Hi vọng, với giải pháp hướng dẫn cụ thể và giải cụ thể học sinh sẽ có tác dụng bài xuất sắc hơn


LANGUAGE

1. Circle the word with the different underlined sound. Listen và check.

Bạn đang xem: Tiếng anh lớp 6 (sách mới ) review 3

1. A. Tower B. How C. Snow

2. A. Symbol B. Opening C. Postcard

3. A. Farther B. Earth C. Both

4. A. Saturday B. Racket C. Game

5. A. Tennis B.prepare C. Chess

=> Answer:

1. C 2. A 3. A 4. C 5. B

2. Choose a, B, or C khổng lồ fill the gaps in the passage

Most children love (1) ........... Activitieswhen the weather is good. They playfootball, go skateboarding or go (2)........ . In countries with a lot ofsnow lượt thích (3) ........... , children go skiingwith their parents khổng lồ practise skiing. When they are not skiing, they can stay athome và watch interesting (4) ..........on TV or visit (5) ........... In the area.

1. A outdoor B. Indoor C. School

2. A. Tennis B. Karate C. Swimming

3. A. Sweden B. India C. Brazil

4. A. Characters B. Viewers C. Programmes

5. A. Sports B. Thành phố C. Landmarks

=> Answer: 1. A 2.C 3.A 4.C 5.C

3. Complete the sentences with thewords / phrase in the box.

football city landmark

television summer sports

1. The Eiffel Tower is a famous ............in Paris.

2. Pelé is a great ............ Player from Brazil.

3. There are many educational programmeson ...........

4. I think no other ........... In the world ismore interesting than Los Angeles.

5. ............... Are very popular in countieswith a lot of sunshine lượt thích Austratia.

=> Answer:

1. Landmark 2. Football 3. Television

4. City 5. Summer sport

4. Choose the correct answer A, B, or C.

1. John, you are late. The match .......... Tenminutes ago.

A. Starts B. Started C. Is starting

2 Ben wrote his parents a postcard ...............he was on holiday.

Xem thêm: Các Loại Kem Dưỡng Da Mặt Tốt Nhất Hiện Nay, Top 15 Kem Dưỡng Trắng Da Mặt Tốt Nhất 2021

A. Because B. Và C. While

3. Hong Kong is famous for...............double-decker buses.

‘A. Its B. It C. It’s

4. Sports và games ............ An importantpart in our lives.

A. Play B. Plays C. Played

5. The USA first colour TV in 1953.

A. Has B. Have C. Had

6. We are now in the city museum ...........any objects on display.

A. Not cảm biến B. Don"t touch

C. Don’t touching

=> Answer:

1. B 2. C 3. A 4. A 5. C 6. B

5. Correct the undertined questionword(s) if needed.

1. Who sports vày you like?

2 What time vị you have English class?

3. What vì you like Hoi An?

4. What tall are the Twin Towers inKuala Lumpur?

5. When is the Great Wall: in trung quốc orin Korea?

=> Answer:

1. Who => What 3. What => Why 4. What => How 5. When => Where

SKILLS

1. Read the two descriptions of strange sports và choose titles for them

*
tiếng Anh 6: review 3 (Unit 7-8-9)" width="217" height="75">
*
tiếng Anh 6: đánh giá 3 (Unit 7-8-9)" width="485" height="132">

=> Answer:

1. Cheese Rolling 2. A Toe Wrestling

2. Use the information from the passages above lớn tick the correct box

*
giờ đồng hồ Anh 6: reviews 3 (Unit 7-8-9)" width="252" height="243">

=> Answer:

- Toe Wrestling: 2, 5

- Cheese Rolling: 1, 3, 4,

3. Work in groups. Interview your classmates about their likes. Take notes of their answers & report khổng lồ the class.

*
giờ Anh 6: đánh giá 3 (Unit 7-8-9)" width="239" height="172">

=> Answer: Học sinh thực hành trên lớp theo nhóm

4. Listen to a talk about Singaporeand fill the missing information.

*
giờ Anh 6: reviews 3 (Unit 7-8-9)" width="218" height="89">

Singapore attracts millions of(1)............. Every year. A hop-on hop- off bus goes (2) ............ Around the city. The cost of the tour is (3) .............. Dollars. The bus comes every (4).............. Minutes. This tour is good for people with (5) ......... Time.

=> Answer:

(1) visitors (2) slowly (3) 35 (4) 30 (5) little

5. Look at the information on Mark"s visitto India last summer. Write a paragraphof about 50 words about his visit.

Xem thêm: Bà Bầu Có Nên Ăn Mướp Trong 3 Tháng Đầu Thai Kỳ? Mướp Có Tốt Cho Phụ Nữ Mang Thai Không

*
giờ đồng hồ Anh 6: review 3 (Unit 7-8-9)" width="239" height="178">

=> Answer:

Last summer, Mark visited Delhi in India. He had 7 days for visiting this country. In India, he watched a snake performance, visited temples and ate street food. People in this place were friendly & the weather was hot.